01.03.2020 09:32

Ohlédnutí za farním plesem

Máme za sebou jubilejní 20. Farní ples, tradiční společenskou akci naší farnosti. Dovolte mi, jako hlavnímu organizátorovi, krátké ohlédnutí, které musí být pozitivní.

Jsem moc rád, že náš ples si udržuje vysoký standard po všech stránkách. Ať už je to výzdoba stolů, kvalitní kapela, sortiment na baru či v neposlední řadě skvělé taneční výkony všech účastníků. Dle mého soudu je to výraz určité míry vkusu a osobního zapojení nás všech pro to, aby náš ples byl právě takový, jaký je.

Řadě z vás, kteří jste jakoukoli mírou pomohli k uspořádání této akce, jsem již osobně poděkoval, a děkuji znova. Bez Vás by to jednoduše nešlo, ať už jste pomohli s chystáním, usilovně tančili či konzumovali v baru. A pokud jde o tombolu, zde rovněž velké díky všem, kteří přispěli, opět se nám podařilo celou tombolu sestavit z vašich darů, takže příspěvek pro sdružení Ruka pro život bude rekordní. Zde pouze malá poznámka – některé dary jsme do tomboly opravdu zahrnout nemohli – chceme, aby dary do tomboly měly určitou úroveň, takže věci použité, doma nechtěné (ať už svou vizáží či účelem) či neustále se opakující do tomboly opravdu nepatří. Dary, které jsme nepoužili, jsme vrátili na faře.

Budu moc rád, pokud se potkáme na dalším Farním plese. Počítejme však s tím, že díky rostoucím nákladům bude naprosto nezbytné zvýšit vstupné, což bude také předmětem jednání ekonomické rady farnosti.

A závěrem speciální díky Petře Mendlové za to, že se nechala nakonec přemluvit na spolumoderování plesuJ.

Ondra Vít

—————

Zpět