27.09.2020 09:27

Renča pro EkvádoR

Milí farníci, srdečně vás všechny zdravím, tentokrát už z Česka! Chtěla bych vám hrozně moc poděkovat za všechny vaše modlitby a podporu, bez toho by to vůbec nešlo. Hrozně moc si toho vážím. Pán Bůh zaplať!

Jsem už tedy k potkání v Brně a v průběhu podzimu bych ráda uspořádala nějaké to povídání o mé dobrovolné službě. Až budu znát přesný termín, objeví se v ohláškách. :)

Pokud někoho z vás nebo vašich blízkých dobrovolná služba zaujala a uvažuje, jestli by to také nebylo pro něj, od října začíná další ročník přípravného kurzu, který se skládá z osmi víkendů. První víkend je zcela nezávazný, na kterém se přesně dozvíte, co to ta dobrovolná služba je a jak vypadá v různých zemích světa. Víkend je ideální pro všechny, kdo si s myšlenkou dobrovolné služby i jen pohrávají. Na jeho konci můžete totiž úplně v klidu říct, že to všechno je moc zajímavé, ale zjistili jste, že to není nic pro vás. A určitě nebudete sami, vždy se někdo najde, kdo jede jen na první víkend. Pro více informací se můžete podívat na tyto stránky:

https://www.adopcenablizko.cz/stat-se-dobrovolnikem/

Ještě jednou všem mnohokrát děkuji a přeji vám krásné a požehnané dny. A třeba na tom povídání o Ekvádoru na viděnou. Anebo někdy jindy.

Bývalá dobrovolnice Renča Schmidtová

—————

Zpět